Hör framtiden med AViTECHs innovativa ljudteknik

AViTECH som återförsäljare / partner för Loud of Sweden

AViTECH har etablerat sig som återförsäljare för Loud of Sweden, ett företag känt för sin innovativa trådlösa ljudteknik. Loud of Sweden har specialiserat sig på att utveckla ljudsystem som kombinerar professionell kvalitet med enkel installation, vilket gör dem idealiska för offentliga utrymmen som butiker, restauranger och caféer m.m.

Produkter och funktioner

Loud of Sweden erbjuder en rad produkter, inklusive trådlösa takhögtalare, subwoofers och satellithögtalare, samt tillbehör som högtalarkablar och vägg-/takfästen. Deras produkter kännetecknas av premiumljudkvalitet, lång trådlös räckvidd. Dessa ljudsystem är utformade för att minimera störningar från överbelastade Wi-Fi-nätverk, vilket säkerställer en konsekvent och klar ljudupplevelse.

Banbrytande Teknik

Loud of Sweden har en lång erfarenhet inom teknisk kunskap och elektronisk produktutveckling, vilket speglas i deras banbrytande trådlösa ljudsystem. Deras expertis sträcker sig över flera år, och de har en djup förståelse för marknaden, särskilt inom detaljhandel och hotellmiljöer, offentliga miljöer etc. Deras system erbjuder flexibla placeringsalternativ och utmärkt ljudkvalitet, vilket gör deeras produkter till ett perfekt val för professionella ljudinstallationer.

Sammanfattning

Genom att bli återförsäljare för Loud of Sweden's högkvalitativa och användarvänliga ljudsystem, stärker AViTECH sin position som en ledande leverantör av audiovisuella lösningar. Deras engagemang för kvalitet och innovation speglas i deras val av samarbetspartners, och Loud of Sweden är ett utmärkt exempel på detta. Med en kombination av teknisk expertis och marknadsförståelse erbjuder AViTECH och Loud of Sweden en ljudupplevelse som är både kvalitativ och flexibel för olika typer av kommersiella miljöer.

Image

- Service & support

Genom vårt partnerskap med Loud of Sweden förstärker AViTECH sitt engagemang för att tillhandahålla förstklassiga och nyskapande lösningar inom audiovisuell teknik. Vi är här för att guida er genom det breda utbudet av högkvalitativa produkter som Loud of Sweden erbjuder. Med AViTECH vid er sida blir vi er framtida partner för ljudlösningar, förstärkta med vår expertis, service och support.

Image
Image
Image

- Service & support

AViTECH är dedikerade till att leverera exceptionell service och support till våra kunder. Vår kundsupport sträcker sig långt bortom initial installation och försäljning. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp när det behövs, med ett team av experter som är redo att lösa eventuella tekniska utmaningar.

Vår service inkluderar regelbunden underhåll, uppdateringar och anpassade råd för att säkerställa att våra kunders audiovisuella system alltid fungerar på topp. Hos Avitech är vi inte bara en leverantör, utan en partner i din tekniska framgång.

Avitech logo

Avitech AB

Tel: 010 450 98 00

E-post: info@avitech.se