AViTECH – Framtidens audiovisuella lösningar och expertis för Pro-AV

Vi på AViTECH är dedikerade till att leverera enastående service till våra kunder, där långsiktighet alltid ligger i fokus

Vi är ett engagerat företag inom Pro-AV-branschen och vi specialiserar oss på att leverera högkvalitativa ljud- och bildsystem för en mängd olika applikationer. Med våra innovativa lösningar hjälper vi företag, organisationer och institutioner att skapa imponerande ljud- och visuella upplevelser för sina kunder, anställda samt besökare.

Våra kunder är allt från privata företag, stat & kommun, så som: utbildningsinstitutioner, sjukhus, hotell, restauranger, butiker, kyrkor, idrottsarenor, olika typer av offentliga utrymmen och mycket mer.

Vårt team av experter har många års erfarenhet inom AV-branschen och de är alltid uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste trenderna inom ljud- och bildindustrin. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån våra kunders specifika behov och krav, och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Vårt fokus är alltid långsiktiga kundrelationer.

Avitech levererar en mängd olika produkter och tjänster, så som projektorer, bildskärmar, touchskärmar, ljudsystem, videokonferensutrustning för att kunna genomföra distansmöten via olika plattformar så som Microsoft teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex Rooms m.fl.

Dessutom levererar vi videoväggar LED-väggar, digitala skyltar, mediaspelare, kontrollsystem, övervakningssystem, CCTV och andra relaterade AV-produkter. Vi erbjuder också konsultation, design, försäljning, projektledning, installation & driftsättning m.m.

Vi har också en stark eftermarknadsfunktion i form av skräddarsydda service och supportavtal som garanterar att våra kunder får fullt stöd och service efter installationen om så skulle behövas.

Avitech arbetar med ledande leverantörer och varumärken inom branschen för att garantera högsta kvalitet och pålitlighet i våra systemlösningar och tjänster.

 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra produkter och tjänster eller om du behöver hjälp med att planera och implementera en Pro-AV-lösning för din verksamhet. 

Hos AViTECH får Ni alltid

Kundnytta

Kundnytta

  • Delar generöst med oss av vår kunskap och tid

  • Hjälper aktivt våra kunder genom våra tjänster

  • Förståelse för de utmaningar som våra kunder står inför

SERVICE

SERVICE

  • Snabba återkopplingar

  • Genomtänkta lösningar där funktion och kvalité prioriteras

  • Medvetenhet om att service är en känsla

  • Lyhördhet inför våra kunder

Hängivenhet

Hängivenhet

  • Vi håller hög service och ger det bästa av bemötande
  • Vi är ärliga och håller vad vi lovar

Kontakta oss

fas fa-phone-alt
fas fa-envelope
fas fa-map-pin

Industrigatan 19A
582 77 Linköping

Behöver du hjälp eller har du en fråga?

Namn *
E-post *
Ämne *
Meddelande *
Avitech logo

Avitech AB

Tel: 010 450 98 00

E-post: info@avitech.se