Professionella tjänster inom Pro-AV

Konsultation, Installation & driftsättning, Service & support

- Konsultation

Ska ni flytta eller bygga nytt eller kanske renovera era befintliga lokaler? Eller så kanske ni bara vill byta ut er befintliga AV-utrustning.
Vi hjälper er att hitta rätt produkter och lösningar för just era behov.
Vi utför allt från förstudie till dokumentation och förvaltning, oavsett storlek på projektet.
Med vår konsultationstjänst får ni tillgång till vår gedigna kunskap inom professionell ljud- och bildteknik. Vi går bortom det vanliga och skapar skräddarsydda lösningar för just era behov.

Vad kan vi tillföra till ert projekt

Expertis

Vårt team består av erfarna och certifierade PRO-AV-experter som är dedikerade till att förstå era unika utmaningar och mål. Vi är ständigt uppdaterade om den senaste tekniken och trenderna.

Skräddarsydda lösningar

Vi tror på att en storlek inte passar alla. Varje företag har sina egna unika behov och krav. Med vår gedigna kunskap får ni en lösning som är anpassad efter era specifika mål.

Resultatdriven

Vår målsättning är att se till att ni får maximal avkastning på er investering. Vi arbetar med er för att skapa en ljud- och bildupplevelse som inte bara imponerar era kunder och medarbetare, utan också ökar er produktivitet och effektivitet.

Med AViTECHs tjänster inom PRO-AV, kommer ni att kunna överträffa era förväntningar där vi skapar en ljud- och bildupplevelse som kommer att göra ett varaktigt intryck.

Konsultation AV-Tjänster

- Installation & Driftsättning

Utöver att välja rätt produkter och systemlösning så är installation, programmering och driftsättning de viktigaste punkterna när det gäller att maximera er investering. För ett felaktigt installerat system, kommer att resultera i mycket down time. Vilket leder till ineffektivitet och frustration.

Här är några skäl till varför vår tjänst för installation och driftsättning är nyckeln till framgång

Erfarenhet

Vårt team av tekniker har omfattande erfarenhet av installation och driftsättning av alla typer av ljud- och bildlösningar. Vi kan hanterat allt från enkla konferensrum till avancerade styrelserum, hörsalar, kontrollrum och eventarenor m.m , och vi vet vad som krävs för att få allt att fungera sömlöst.

Skräddarsydd installation

Vi förstår att varje arbetsplats har sina unika behov och utmaningar. Vår installationstjänst kan skräddarsys för att passa era specifika krav och mål. Vi tar hänsyn till er utrustning, er plats och er budget för att säkerställa en perfekt anpassad lösning.

Snabb och smidig driftsättning

Tid är pengar, och vi vet att ni vill komma igång så snabbt som möjligt. Med vår hjälp kan ni vara säkra på att er systemlösning är i full drift, i tid och utan problem.

Installation och driftsättning

- Service & Support

Vi erbjuder skräddarsydda avtal gällande support, service och förebyggande underhåll för att säkerställa att era systemlösningar alltid presterar på topp.

Vilka fördelar får man som kund med att teckna ett avtal:

Snabb Problemhantering:

Genom att ha ett serviceavtal kan problem identifieras och åtgärdas snabbt. Det leder till kortare nedtid och minskar påverkan på verksamheten.

Kostnadseffektivitet:

Service- och supportavtal kan ofta vara kostnadseffektiva jämfört med att lösa problem ad hoc. Förutsebara kostnader gör det lättare för företag att budgetera och undvika överraskande utgifter.

Kompetens och Expertis:

Serviceavtal ger tillgång till expertis och specialiserad kunskap. Företag kan dra nytta av kvalificerade tekniker som är väl förtrogna med systemen och kan lösa problem på ett effektivt sätt.

Förebyggande Underhåll:

Ett serviceavtal inkluderar förebyggande underhåll. Detta innebär att systemen regelbundet granskas och underhålls för att förebygga eventuella framtida problem.

Uppdateringar och Förbättringar:

Genom serviceavtal kan företag säkerställa att deras system hålls uppdaterade med de senaste programvaruversionerna och förbättringarna. Det är särskilt viktigt för att möta de ständigt föränderliga tekniska kraven.

Kundtillfredsställelse:

Ett effektivt service- och supportavtal ökar kundtillfredsställelsen. Kunden känner sig tryggare med vetskapen om att det finns en pålitlig partner för att hantera eventuella problem.

Ökad Produktlivslängd:

Regelbunden service och underhåll kan bidra till att förlänga livslängden på tekniska produkter och system. Detta innebär att företag får ut maximalt värde av sina investeringar.

 

Sammanfattningsvis är service- och supportavtal en strategisk investering för företag som strävar efter att säkerställa smidig drift, minimera risker och maximera värdet av sina teknologiska tillgångar. Det är en nyckelkomponent för att bygga och bibehålla en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Service och support Av-tjänster

Kontakta oss

fas fa-phone-alt
fas fa-envelope
fas fa-map-pin

Industrigatan 19A
582 77 Linköping

Behöver du hjälp eller har du en fråga?

Namn *
E-post *
Ämne *
Meddelande *
Avitech logo

Avitech AB

Tel: 010 450 98 00

E-post: info@avitech.se