AViTECH och Logitech: en perfekt kombination för väl fungerande konferensrumslösningar

AViTECH är en auktoriserad Logitech partner, för dig som kund innebär det att vi alltid håller oss uppdaterade vad gäller Logitechs produktsortiment och funktioner. Ett bevis på detta är våra olika certifieringar vi har, som ni kan se HÄR.

Här kan ni läsa lite om några av de produkter Logitech har för att kunna genomföra distansmöten på ett enkelt sätt, oavsett storlek på konferensrummet.

Man kan välja att installera Logitechs videokonferenssystem på två olika sätt


APPBASERAD

Välj enkelheten i att hålla videokonferenser i Microsoft Teams Rooms i Android eller Zoom Rooms-appläge, med lösningar som har en inbyggd dator och är förkonfigurerade för förenklad installation och hantering.

Image

PC-BASERAD KONFIGURATION

För videokonferenser via en dedikerad PC kan våra lösningar användas med förkonfigurerade och certifierade datorer för Microsoft Teams Rooms i Windows och Zoom Rooms för Mac eller Windows samt även Google Meet med en Google Meet-dator.

Image

- Service & support

Med vår certifiering från Logitech, förstärker AViTECH sitt löfte om att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar inom AV-teknik. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i mötesrummens framtid, där varje detalj räknas för en perfekt mötesupplevelse.

LOGITECH DOCK SET

Videokonferenslösning för fokusrum med enkelhet med en enda sladd

Logi Dock-setet för fokusrum möjliggör videosamarbete i enskilda mötesutrymmen, fokusrum och telefonbås. Du behöver inte installera drivrutiner.

Anslut en enda USB-C-sladd till den bärbara datorn. (Logi Dock är kompatibel med bärbara datorer som stöder USB-C med DisplayPort Alt-läge) för snabb mötesanslutning med ljud och video i professionell kvalitet. Den kan samtidigt strömförsörja den bärbara datorn upp till 100 W.

Image

MEETUP

Allt-i-ett-konferenskamera med ett ultrabrett objektiv för små rum.

Logitech MeetUp är utformad för små rum och andra mindre utrymmen men rymmer stora funktioner i en kompakt formfaktor.

Image

RALLY BAR MINI

Allt-i-ett-konferenskamera med ett ultrabrett objektiv för små rum.

Logitech MeetUp är utformad för små rum och andra mindre utrymmen men rymmer stora funktioner i en kompakt formfaktor.

Image

RALLY BAR

Allt-i-ett-videokonferenslösning för medelstora till stora rum.

Logitech Rally Bar är den främsta videokonferenslösningen för medelstora till stora mötesrum. Upptäck anmärkningsvärt enkla allt-i-ett-videokonferenser med inbyggd AI-teknik, fantastisk optik och kraftfullt ljud.

Image

RALLY PLUS

Högklassigt, modulärt videokonferenssystem för stora och extra stora rum.

Logitech Rally Plus är det modulära videokonferenssystemet för stora och extra stora rum. Upptäck integrerade, enkla, modulära videokonferenser med förstklassig optik och ljud.

Image

LOGITECH SIGHT

Kompletterande bordskamera med intelligent inramning för flera deltagare. Få den bästa vyn framifrån och mitt av rummet, var som helst.

AI-driven mötesrumskamera som hjälper fjärrdeltagare att känna sig som om de faktiskt sitter vid bordet.

Läs mer om Logitech Sight här: Gå vidare

Image

- Service & support

AViTECH är dedikerade till att leverera exceptionell service och support till våra kunder. Vår kundsupport sträcker sig långt bortom initial installation och försäljning. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp när det behövs, med ett team av experter som är redo att lösa eventuella tekniska utmaningar.

Vår service inkluderar regelbunden underhåll, uppdateringar och anpassade råd för att säkerställa att våra kunders audiovisuella system alltid fungerar på topp. Hos AViTECH är vi inte bara en leverantör, utan en partner i din tekniska framgång.

Avitech logo

Avitech AB

Tel: 010 450 98 00

E-post: info@avitech.se