Auktoriserad Cisco-partner – teknik i absolut framkant

Framtidens lösningar med Cisco | AViTECH är en auktoriserad Ciscopartner

Cisco, är världsledande inom IT & AV-lösningar, så som nätverk och Videokonferenslösningar m.m. Denna dynamiska kombination öppnar dörrarna till nya möjligheter och förbättrade lösningar för dig som kund till Avitech.

Innovation genom samarbete

Som Ciscopartner strävar Avitech alltid efter att integrera banbrytande AV & nätverkslösningar. Denna synergi säkerställer att vi ligger i framkant när det gäller teknologisk utveckling och kundanpassade lösningar.

En kundfokuserad framtid

Vårt fokus ligger på att erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen. Genom partnerskapet med Cisco kan vi nu erbjuda en ännu bredare portfölj av högkvalitativa produkter och tjänster, allt från avancerade multivisningssystem till integrerade nätverkslösningar och videokonferenssystem.

AViTECH som partner till Cisco

Vår vision är att kontinuerligt förbättra och utöka vårt produktutbud. Avitech som partner till Cisco gör att vi blir väl rustade för att möta våra kunders växande och föränderliga behov. Tillsammans formar vi framtiden för audiovisuell teknik / nätverk m.m.

Image
Image

- Service & support

Med vårt Cisco partnerskap, förstärker AViTECH sitt löfte om att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar inom olika IT-tekniker. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i teknikerna vilka Cisco erbjuder. Vi blir och är er framtida partner för lösningar från Cisco.

- Service & support

AViTECH är dedikerade till att leverera exceptionell service och support till våra kunder. Vår kundsupport sträcker sig långt bortom initial installation och försäljning. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp när det behövs, med ett team av experter som är redo att lösa eventuella tekniska utmaningar.

Vår service inkluderar regelbunden underhåll, uppdateringar och anpassade råd för att säkerställa att våra kunders audiovisuella system alltid fungerar på topp. Hos Avitech är vi inte bara en leverantör, utan en partner i din tekniska framgång.

Avitech logo

Avitech AB

Tel: 010 450 98 00

E-post: info@avitech.se